My weekend

Nu är jag hemma igen efter ett dygn i Göteborg! Lördagen började med att tjejerna mötte upp mig på stationen och då var vi redo för shopping! Jag hittade bland annat ett par svarta boots, en tröja från Samsó Samsó och ett par byxor. Sedan åt vi lunch på stan innan vi åkte hem till Annie.


Vi slängde ihop en såå god raw food-kladdkaka och en kanna kaffe och myste ner oss i soffan en stund. 


Sedan lagade vi mat, svamprisotto med shorizo och key lime pie till dessert. Mums!


Carro gjorde drinkar på bubbel, äppeljuice och fireball.


Dagens frukost innan avfärd hem igen. Om en timme ska vi åka till Rasmus föräldrar på middag.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>