The week

Det har hänt en del i veckan! Jag har hunnit med en till löprunda, beställt hem grejs till höstgarderoben (visar vid ett annat tillfälle) och köket är k.l.a.r.t !! Igår lagades pestopasta med lax och spenat till premiärmåltid och idag har jag bakat och gjort två olika sorters granola. Om jag har saknat ett kök? Ja!

Idag har mamma varit på besök här i Växjö :) Vi har strosat på stan och köpt gröna växter hem hit, fikat och lagat lunch. Alltid mysigt med besök hemifrån. Nu tar jag och Rasmus kväll :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>