Jönköping

Jag kör en liten sammanfattning av vår Jönköpings-visit:

Torsdagen: Dagen började med en joggingtur och på eftermiddagen åkte vi till Rudenstams Gårdsbutik och musteri och fikade med ett gäng kompisar. På kvällen blev vi serverade tacos och prosecco av Jossan och Mattias.

Fredagen: En löprunda på cirka 7 km startade vår dag, sen hann vi sola någon timme vid Rocksjön. På eftermiddagen samlades alla bästisar med respektive på Ellen och Fredriks balkong, solen strålade och drinkarna flödade. Senare på kvällen åt vi tapas på Anna-Gretas. En helt perfekt kväll!

Lördagen: Vi blev bjudna på superbrunch hos pappa och Carin innan vi styrde bilen tillbaka hem till Växjö.

Nu har precis Rasmus syster varit här och fikat lite. R målar våra dörrar vita och jag tänkte ta igen mig en stund i soffan :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>