Stockholm day 1

Så här mysigt hade jag det igårkväll! Vi var hemma hos Emma och Lotti som precis flyttat till ny lägenhet i Hägerstensåsen. De hade fixat såå god middag till oss, sen slank det ner lite bubbel, glass och jordgubbar också, mums! Vi satt och pratade om allt möjligt hela kvällen innan vi tog t-banan hem till Söder igen :)

Idag står shopping på schemat, hoppas jag iallafall. Efter lägenhetsköp + renovering behöver jag hålla lite i plånboken men någon liten garderobsnyhet skulle gärna få följa med hem :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>