Run

Tre dagar kvar till semester och jag börjar gå på sparlåga. Gå upp tidigt, jobba hela dagen, träna på kvällen och fixa så gott det går i lägenheten. MEN på fredag åker vi till Sanna och Jonas på Öland, som är första stoppet på vår lilla roadtrip 😍 Och på måndag kommer snickarna och börjar mes köket. Så nästa helg kommer vi förhoppningsvis komma hem till ett färdigt kök, längtar!!

Idag efter jobbet tog jag en löprunda runt sjön och sen har jag mest slappar här hemma och börjat kolla på en för mig ny serie: Girls. Rasmus är hos en kompis i Malmö till torsdag så jag får sysselsätta mig själv här hemma. Nu ska jag läsa :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>