Visit from home

Kommer man någonsin sluta kalla Jönköping för ”hemma”? Men det är inte fy skam att känna sig som hemma i två städer heller :) Igår kom mamma, Ellen, Fredrik och Sigge på besök! Vi åt lunch på PM och lekte loss i några av Växjös lekparker. Sedan åt vi glass och våfflor på cafét i Strandbjörket, och då joinade även Rasmus föräldrar och syster. Så mysigt!


Nu har jag precis checkat av dagens träning med Erica och ska strax iväg till gamla lägenheten och hämta lite mer saker. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>