Min påskhelg

 

1. Jag firade in påskledigheten med en lunch på Bryggan med mina saknade tjejer och deras två små pluttisar. Finns det något bättre sätt? Tror inte det <3 // 2. Jag och min älskade systerson. // 3. På promenad genom stan, här med Ida och My. // 4. I lördags morse vaknade jag upp hemma hos Hotell Josefine. Gullisen ställde sig och gräddade våfflor till frukost, mums! // 5. Heldag tillsammans med bästis spenderades bland annat ute på promenad. // 6. Påskmiddag hemma hos pappa och Carin. 

Heejdär! Helgen hemma i Jönköping har maxats med familj – och kompistid och även om jag nu är lite trött efter en intensiv helg, är jag påfylld med positiv energi efter massor av umgänge med mina hjärtisar. Hemma i Växjö igen och jag och R har precis ätit en god frukost i soffan. Idag ska vi göra en väldigt roligt sak, mer om det senare :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>